Šnečí kaviár s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenŠnečí kaviár vysypeme ze skleničky do sítka a necháme jej okapat.Jahody podélně rozkrojíme na 2 poloviny, jemně seřízneme srdíčka jahod a lžičkou navršíme hustý selský…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šnečí kaviár vysypeme ze skleničky do sítka a necháme jej okapat.Jahody podélně rozkrojíme na 2 poloviny, jemně seřízneme srdíčka jahod a lžičkou navršíme hustý selský…
Tofu rozmačkejte vidličkou a přídejte ostatní ingredience vypsané před tortillou. Spolu se špenátem a mrkví avrstvěte do tortilly a zarolujte :).
Podle návodu uvaříme sushi rýži - pozor, nesmí být převařená.V menším hranci připravíme rozvar z octa, cukru a soli. Necháme na mírném ohni za stálého míchání rozpustit…
Čaj o páté. Pro mnohé z nás nicneříkající pojem, někomu se spojí s Anglií. Je to tak, je to gastronomický rituál s anglickými kořeny. Historie říká, že ho zavedla…
Zapneme troubu na 200 °C a plech vyložíme papírem na pečení.Z plátu listového těsta vykrájíme kolečka o Ø 5,5 cm a z poloviny vykrájíme ještě středy Ø 3,5 cm. Z jednoho…
Ruské vejce nejen skvěle chutná, ale také krásně vypadá na každém stole. Tento tradiční pokrm tvoří vařené vejce obložené salátem s jemnou majonézou, kousky šunky a…