Pizza bez kynutí
Recept ještě nebyl hodnocenRychlá pizza bez kynutí. Kombinace křupavé kůrky a bohaté náplně. Zvolit můžeme šunku, tvrdý salám, různé druhy sýrů nebo zeleniny. Nejlépe bude chutnat čerstvě upečená.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlá pizza bez kynutí. Kombinace křupavé kůrky a bohaté náplně. Zvolit můžeme šunku, tvrdý salám, různé druhy sýrů nebo zeleniny. Nejlépe bude chutnat čerstvě upečená.
Hledáte inspiraci na výbornou marinádu, která maso dokonale dochutí a vy nejen na grilování zabodujete? Vyzkoušejte tuto rychlou, nasládlou po medu. Skvěle se hodí na…
Pizza šneci z kynutého těsta nesmí chybět na žádné oslavě, podávat je můžete i jako studenou večeři. Chuťovka se šunkou, sýrem a kečupem si svojí chutí podmaní nejen…
Jeden den nachystáte, dáte marinovat a další den už jen osmahnete. Rychleji to snad ani nejde. Jemné kuřecí maso namarinujete v zakysané smetaně a směsi koření, medu a…
Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na plátky. V oleji rozmícháme sůl, pepř, sójovou a worčestrovou omáčku, mletou papriku, kečup a polévkové koření.…
Jestliže hledáte nápad na rychlou večeři, vyzkoušejte tuto pizzu z rohlíků. Příprava je snadná a rychlá a navíc při přípravě zužitkujete staré rohlíky a zásoby uzenin z…
Krkovička sama o sobě chutná skvěle, ale když ji doplníte pikantní zálivkou před pečením, vynese vás do nebes. Vepřové plátky podle našeho receptu jsou velmi jednoduché,…
Tato známá pomazánka je velice jedlá a vždy rychle zmizí. Někoho může odradit její velké množství, ale věřte, že nezůstane nic. Servírovat jí můžete s chlebem, bagetou,…
Vepřové po srbsku je osvědčená klasika plná zeleniny a omáčky. Tento pokrm připravujeme z vepřové plece a do omáčky přidáme čalamádu, což je naložená směs zeleniny.…
Pro dny, kdy není moc času na přípravu jídla, jsou ideální podobné recepty jako pomalu pečené kuřecí paličky. Jen vše dáte do pekáčku, zapnete troubu a přijdete až po…
Hovězí pečeně je prubířský kámen každého kuchaře. Upéct ji tak, aby byla měkká a šťavnatá, se nemusí pokaždé podařit. Podle tohoto postupu ale bude určitě vaše hovězí…
Hovězí maso chce trpělivou a důkladnou přípravu. Na talíři bude spolu s výraznou a chutnou česnekovo-smetanovou omáčkou a dobře volenou přílohou výborným pokrmem pro…
Skvělý nápad, jak ušetřit čas, který bychom věnovali přípravě těsta. Pokud použijeme jako těsto toastový chléb, otevírá se nám možnost zapojit svojí fantazii a ochutit…
Plátky sekané potřeme kečupem a hořčicí. Dáme péct na pánev s olejem namazanou stranou dolů. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a přidáme k sekané. Po opeční z jedné strany…
Kuřecí minutkový guláš je vskutku rychlý a snadný na přípravu. Hodí se jak na oběd, tak i na večeři. Šťavnaté maso a kapie spolu s feferonkami vytvoří chutný gulášek,…
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso…
Někdy je potřeby rychle něco dát na stůl a v tom nám pomůže zavařená konzerva masa. Stačí jen rychle dodělat omáčku, uvařit špagety a dochutit čerstvými bylinkami.
Langoše jsou původně maďarské smažené placky z kynutého těsta. Během času doznaly spoustu vylepšení a různých podob. Tyto tvarohové placky se jim podobají jen tvarem a…
Česnekový dresink je velmi jednoduchý na přípravu, je oblíbený a chutná skvěle, takže by neměl chybět na žádné grilovačce. Můžete ho také použít místo hořčice jako…
Vepřové nudličky mohou mít spoustu podob. Tyto se zeleninou si můžeme připravit jako pikantní pokrm přidáním různého koření. Pro děti ale zvolíme omáčku méně ostrou s…
Kuřecí řezanka je rychlou večeří, která bude do půlhodiny na stole a její přípravu zvládne i začátečník. Můžete zaimprovizovat a využít různé druhy zeleniny, které…
Tradiční utopenci patří mezi oblíbené pohoštění už po mnoho generací. Znáte ale tuto variaci s pikantním nálevem, ve kterém najdete i kečup a hořčici? Naložené špekáčky…
Kuskus si v naší kuchyni získal stálé místo díky jednoduchosti a rychlosti přípravy. Můžeme ho smíchat se směsí zeleniny, kterou orestujeme na másle, zjemníme cottage…