Krůtí prsa na medu a čili
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtí prsa nakrájíme na drobnější kostky a naložíme do směsi, kterou jsme vymíchali z feferonkové pasty, kečupu, sojové omáčky, oleje, sladkokyselé pálivé omáčky a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krůtí prsa nakrájíme na drobnější kostky a naložíme do směsi, kterou jsme vymíchali z feferonkové pasty, kečupu, sojové omáčky, oleje, sladkokyselé pálivé omáčky a…
Na rozehřátou pánev s olejem rozklepneme vajíčka (osolíme) a uděláme volské oko. Opečeme toustový chléb na pánvi či v toustovači. Poté chléb natřeme kečupem, dáme na…
Rozválíme listové těsto, potřeme kečupem a pokládáme anglickou slaninu po celé ploše.Na slaninu položíme doprostřed sýr a srolujeme do rourky, nakrájíme na zhruba stejné…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Mezitím si na pánvi wok orestujeme na troše oleje cibuli dozlatova. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a přidáme restovat k cibuli…
Hermelín překrojíme a vydlabeme. Vydlabanou část si ponecháme bokem. Do každé půlky Hermelínu vložíme kolečko šunky a pokapeme podle chuti kečupem a čili kořením.Drůbeží…
Krůtí stehno si omyjeme, vysušíme, celé osolíme, dáme pepř a celé potřeme olejem. Do hrnečku si dáme kečup s cukrem, hořčicí, muškátovým květem, to vše promícháme.…
Všetky suroviny zmiešame okrem sézamu. Kura naporcujeme, vložíme do marinády a necháme do druhého dňa postáť. Kura pred pečením posypeme sézamom. Podávame s ryžou a…
Papriky vykrojíme, vybereme od jadřinců a kolem stopky zbylou papriku okrájíme (přidáme pak do omáčky). Mleté maso ochutíme solí, pepřem, kmínem, přidáme rýži, na jemno…
Nasekanú cibuľu opražíme s pretlačeným cesnakom na troche oleja. Pridáme šošovicu, kari korenie, soľ, mleté čierne korenie, bobkový list, zalejeme vodou tak, aby sme…
Množství ingrediencí neuvádím, protože to záleží na velikosti palačinky, aby se dala zavinout. Palačinku namažeme kečupem - kdo má rád, může dát ostrý. Na to dáme…
Sýry utřeme s máslem a smetanou, přidáme hořčici, kečup, nastrouhaný salám, nastrouhaná vejce uvařená natvrdo. Všechno dobře promícháme a osolíme dle chuti.
Na masle orestujeme zo všetkých strán osolené a múkou obalené porcie kurčaťa. Mäso vyberieme a na výpeku orestujeme nadrobno narezanú cibuľu a huby. Zalejeme vínom,…
Do dva, tři dny starých baget uděláme hluboké zářezy jeden až jeden a půl centimetru od sebe, které zcela nedokrojíme a které naplníme dle vlastní chuti.Pokud chceme…
Všechny kapalné suroviny (dát jako první) na to (sůl, mouky a vykynutý kvasek). Kvasnice smíchat v hrnku s cukrem, (po chvíli míchání vidličkou je z droždí a cukru voda)…
Bagetu, nejlépe den starou, rozřežeme podélně na půlku, můžeme rozdělit na 2 kusy. Lehce potřeme margarínem, poté kečupem (množství podle chuti). Přiměřeně posypeme …
Orestujeme si nakrájenou cibulku a přidáme uzeninu, chilli, kečup, švestkovou omáčku, česnek a nakrájenou zeleninu. Bohatě okořeníme dle chuti:) Uvaříme těstoviny a…
Nejprve si uděláme směs na topinky.Na oleji zpěníme cibuli,přidáme na kolečka nakrájenou uzeninu,kečup,pepř,sůl a chilli a odstavíme na teplo.Teď je dobré udělat si…
Na oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, zaprášíme mletou paprikou a opékame. Když se maso zatáhne, přidáme 5 lžiček…
Maso nasolime a dame opekat na rozohriaty olej. Opekame len z jednej strany. Vrch poprasime ciernym korenim a sladkou paprikou, troska podlejeme a zakryte dusime na…
Do pekárny dáme nejdříve mokré, pak suché a nahoru kvasnice. Zapneme program těsto. Těsto dáme na vál, rozdělíme na 8-10ks. Uzavřeme do bochánků, necháme chvilku…
Množství surovin dáme podle chuti. Všechno nakrájíme na kousky. Na oleji osmažíme polovinu připravené cibule. Přidáme omyté houby, trochu vody, sůl, pepř, kmín a…
Tvaroh smícháme se všemi surovinami a dochutíme. Necháme uležet. Podáváme s různým pečivem nebo tmavým chlebem
Plátky masa posolit, natřít marinádou, poklást suš.švestkama (můžou se nechat máčet v rumu nebo slivovici), zabalit závitek, připíchnout parátkem, potřít dokola…
<strong>Bešamelová omáčka:</strong> 1 lžíce másla, 1 lžíce polohrubé mouky, 2 dl mléka, špetka soli. Horké těstoviny po okapání smícháme s olejem, bešamelem a částí…
Jak chutná smrk? Z jeho výhonků vyrobíte skvělé želé, ale i zázračný sirup
Norimberské klobásky: Jak nejlépe připravit a vychutnat si hit adventních trhů v Německu? Chuti pomůže zelí, víno i cibule
Holka u plotny vaří: Nastavovaná bramborová kaše s ječnými krupkami voní osmaženou cibulkou a skvěle zasytí