Ďábelské pečené vepřové koleno
Recept ještě nebyl hodnocenOmytá a očištěná kolena dáme vařit do vroucí vody, do které jsme předtím dali koření, cibule, česnek a sůl. Vaříme jednu hodinu a pak necháme vychladnout. Maso vyndáme z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Omytá a očištěná kolena dáme vařit do vroucí vody, do které jsme předtím dali koření, cibule, česnek a sůl. Vaříme jednu hodinu a pak necháme vychladnout. Maso vyndáme z…
Michael Jackson: Miloval pikantní jídla, smažené kuře i pekanové sušenky podle tohoto receptu
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
10 nejoblíbenějších asijských specialit: Připravte si čínskou křehkou kachnu, vietnamskou polévku phở bò i japonské sushi!