Keříčkovec červenolemý na grilu
Recept ještě nebyl hodnocenKeříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 527 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 4,30 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Keříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
Filet osušíme, osolíme a přidáme na něj tymián.Rybu necháme odležet hodinu v lednici.Na pánvičce rozpustíme máslo a do horkého másla vložíme keříčkovce. Opékáme z obou…
Polévka z pečených rajčat je snadná na přípravu. Stačí správně upečená zralá rajčata a bylinky, chutná teplá i studená
Zabijačka má svoje pravidla a tradice. Proč nesmíte umýt bandasku od výslužky?
Holka u plotny peče: Dýňové cupcakes jsou vláčné, voní kořením a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky