Džem z kiwi a cukety
Recept ještě nebyl hodnocenCukety nastrouháme a povaříme 20 minut na mírném ohni. Přidáme kiwi, cukr a Pektol a ještě povaříme asi 20 ninut. Dáme do skleniček a steriluje asi půl hodiny.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cukety nastrouháme a povaříme 20 minut na mírném ohni. Přidáme kiwi, cukr a Pektol a ještě povaříme asi 20 ninut. Dáme do skleniček a steriluje asi půl hodiny.
Jak doma vyrobit škvarky, aby byly voňavé a dokonale křupavé? Pomáhá fígl s mlékem, ale důležité je i správné krájení
Slavné omáčky: Jemná rajčatová doladí chuť těstovin i masa. Takhle se správně dělá
Prezident Edvard Beneš se stravoval skromně. Stačily mu brambory s máslem a miloval bramboračku s houbami