Svařené víno se zázvorem
Recept ještě nebyl hodnocenSvařené víno se zázvorem zahřeje tělo i duši! Kombinace červeného vína, voňavého koření a pikantního zázvoru přináší příjemné aroma a jemně kořeněnou chuť, která rozzáří…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 208 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,83 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Svařené víno se zázvorem zahřeje tělo i duši! Kombinace červeného vína, voňavého koření a pikantního zázvoru přináší příjemné aroma a jemně kořeněnou chuť, která rozzáří…
Želatinové plátky namočte do mísy se studenou vodou a nechte je nabobtnat. Do hrnce s těžkým dnem vlijte všechnu smetanu a oslaďte 5 lžičkami třtinového cukru. …
Jídelní rozmary slavných: Herečka Sandra Bullocková drží dietu šest dnů v týdnu, ten sedmý si dopřává božské arašídové sušenky
Hubneme s chutí! Které světové kuchyně jsou ty nejzdravější?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička