Závitky se seitanem a hlívou ústřičnou
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme si předem zálivku k závitkům: Do mističky nalijeme ½ lžíce sójové omáčky, zakápneme 10-ti kapkami citronové šťávy. Kousek jarní cibulky drobně nakrájíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 614 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravíme si předem zálivku k závitkům: Do mističky nalijeme ½ lžíce sójové omáčky, zakápneme 10-ti kapkami citronové šťávy. Kousek jarní cibulky drobně nakrájíme a…
Populární kulinářská show Prostřeno! chystá velkou změnu, týká se i moderátorky pořadu Jany Bouškové
Náš život s celiakií: Bezlepkové stravování na škole v přírodě aneb Brambory místo ovocných knedlíků a müsli do batůžku
Doba dýňová: Uvařte si polévku, upečte dort nebo usmažte dýňové „bramboráky“