Kližka hovězí s morkovou kostí - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 387 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Ossobuco na víně a zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenOtřeným plátkům ossobuco na několika místech nařízneme blánu, kterou mají po obvodu, aby se později nekroutily. Obalíme je v hladké mouce se solí a pepřem a na oleji z…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta
Jedlé kaštany patřily k adventu už za Josefa II.: Nejstarší kaštance v Česku je 250 let
Finále MasterChef Česko 2022: Kdo z této trojice získá milion korun a také titul nejlepšího amatérského kuchaře?