Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása bavorská - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie548 kJ /
131 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Klobásky grilované v troubě

Klobásky grilované v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bavorské klobásy nesmí chybět při žádném grilování. Potřete je směsí grilovacího koření a pokud počasí zrovna nepřeje, můžete si je ogrilovat za pomocí trouby a…

Iljusa

15 min

Klobásky z pekáčku

Klobásky z pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klobásky opečeme na pekáčku nebo hlubší pánvi, kterou můžeme použít do trouby. Vyjmeme je a do pánve dáme orestovat nakrájenou slaninu, na ni cibuli na užší měsíčky, pak…

Plněné  bavorské klobásy

Plněné bavorské klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Klobásy podélně nařízneme tak, aby vznikly lodičky.Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle necháme zesklovatět. V misce smícháme creme fraiche, bylinky, sýr a cibulku.…