Klobásky grilované v troubě
Recept ještě nebyl hodnocenBavorské klobásy nesmí chybět při žádném grilování. Potřete je směsí grilovacího koření a pokud počasí zrovna nepřeje, můžete si je ogrilovat za pomocí trouby a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bavorské klobásy nesmí chybět při žádném grilování. Potřete je směsí grilovacího koření a pokud počasí zrovna nepřeje, můžete si je ogrilovat za pomocí trouby a…
Klobásky opečeme na pekáčku nebo hlubší pánvi, kterou můžeme použít do trouby. Vyjmeme je a do pánve dáme orestovat nakrájenou slaninu, na ni cibuli na užší měsíčky, pak…
Na vále rozválíme listové těsto na tloušťku 2-3 mm. Nakrájíme pásky asi 2 cm široké a každou klobásu zavineme do pásku těsta jako trubičku.Dáme na plech s pečícím…
Klobásy podélně nařízneme tak, aby vznikly lodičky.Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle necháme zesklovatět. V misce smícháme creme fraiche, bylinky, sýr a cibulku.…
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek