Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenKernotto zalijeme vodou v poměru 1:2 a lehce ochutíme bylinkovou solí. Dáme vařit. Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kernotto zalijeme vodou v poměru 1:2 a lehce ochutíme bylinkovou solí. Dáme vařit. Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme.…
Jarní cibulku pokrájíme na kolečka a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme všechny papriky, chvilku restujeme a přidáme Klaso plátek nakrájený na kousky.Podlijeme vodou…
Pohanku kroupu zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přidáme špetku solčanky, vaříme asi 2 minuty. Odstavíme a necháme cca 10 minut dojít. Klaso nakrájíme na maličké…
Patero zaručených triků, jak připravit nejlahodnější sametovou bramborovou kaši
Tesco spouští naostro svůj Online Club, zákazníkům nabídne slevu na nákupy a další benefity
Holka u plotny radí: Tvarohový závin à la štola zvládneme snadno a chutí nám připomene sváteční moučník