Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása Maďarská pikantní - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie548 kJ /
131 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Polévka Móra Jókaie (Jókai bableves)

Polévka Móra Jókaie (Jókai bableves)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Možná maďarského spisovatele Móra Jókaie neznáte, ale jeho fazolovou polévku (Jókai bableves) určitě musíte vyzkoušet. Šťavnaté vepřové maso, voňavá zelenina i pikantní…

Eliza

75 min

Maďarská kapustová omáčka

Maďarská kapustová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V hrnci na oleji orestujeme cibuľu, chilli papričku a kolieska klobásy. Pridáme kocky zemiakov a chvíľu restujeme spolu.Stiahneme z ohňa, prisypeme červenú mletú papriku…

Fazulica

Fazulica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazuľu namočíme večer pred varením. Dáme ich variť, prvú vodu zlejeme, doplníme čerstvou studenou vodou a vložíme nožičky klobásy, prekrojené napoly. Okoreníme mletým…