Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása Zapékací - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 059 kJ /
253 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené12,00 g
– nenasycené8,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy4,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Velikonoční šoldra

Velikonoční šoldra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šoldra nebo také muřin je tradiční velikonoční chléb slezské kuchyně, který se připravuje a jí na Velikonoční neděli. Šoldra/szołdra je starý polský výraz pro šunku.…

Iriska

70 min