Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Brambory à la harmonika

Brambory à la harmonika

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory připomínající harmoniku můžeme podávat jako přílohu nebo i jako samostatný bramborový pokrm třeba u grilování. Do zářezů skládáme klobásu, špek, cibuli, česnek…

Schované žampiony

Schované žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tyto kuličky jsou výborný tip na pohoštění. Můžeme přidat šunku, slaninku, tvrdý sýr, nasekanou petrželku, nebo kousek pórku. Jsou skvělé jako pohoštění k vínu, nebo…

danielle72

35 min

Bramboráčky z kedlubny

Bramboráčky z kedlubny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na žádné pouti či slavnostech nesmí nikdy chybět stánek s křupavými bramboráky. Připravit je můžete i z kedluben, rozdíl téměř nepoznáte. Jsou plné uzeného masa a krásně…

recepty73

25 min

Vepřový plátek na zelenině

Vepřový plátek na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vepřový plátek na zelenině je chutný a vyvážený pokrm, který snadno připravíte k obědu či večeři. Šťavnaté vepřové maso je jemně opečené a podávané na lůžku z čerstvé…

Montanka

60 min

Zase jiná zelná polévka

Zase jiná zelná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Podzimních polévek není nikdy dost! I jednoduchá, nezahuštěná, připravená ze syrového zelí, brambor a trochy bylinek může potěšit a zahřát v sychravém dni. Pokud máte v…

Kuřecí prsa s jablky

Kuřecí prsa s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kuřecí prsa s jablky jsou skvělým způsobem, jak do svého jídelníčku přidat něco nového a osvěžujícího! Sladkost jablek se báječně snoubí s jemnou chutí kuřecího masa.…

Olina-preclik

35 min

Hubník z Jizerek a Krkonoš

Hubník z Jizerek a Krkonoš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hubník je pokrm ze sušených hub, jehož další hlavní suroviny tvoří bílé pečivo namočené v mléce, dále vejce a koření. Některé recepty na hubník obsahují pokrájenou…

spagetka

65 min

Kančí gulášek

Kančí gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pro milovníky zvěřiny je jistě tento guláš z kančího masa jako dělaný. Kančí maso je tučnější, ale libovější a výživnější. S divokým kořením si skvěle notují a ideálně…

kasikova.ver

90 min

Rozmarýnový králík na houbách

Rozmarýnový králík na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

1. Porce králíka omyjeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. 2. Cibuli nakrájíme na céčka, česnek na plátky, houby a zbylou slaninu…

Kuře Maršálek

Kuře Maršálek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na kostky, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme, poprášíme paprikou a kmínem. V hrnci rozpustíme máslo a maso ze všech stran opečeme. Podlijeme…

1 34 35 36 37 38 83