Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbová polévka zase trochu jinak

Houbová polévka zase trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Několik hub si odložíme stranou a zbytek nakrájíme na menší kousky. V hrnci rozpustíme máslo, vhodíme na něj cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme nakrájené…

Sekaná s jednoduchou náplní

Sekaná s jednoduchou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Eidam nastrouháme na hrubých slzičkách a v hluboké míse důkladně promícháme s mletým masem a všemi ostatními uvedenými surovinami. Masové těsto necháme alespoň hodinu…

Anna Kocikova

120 min

Kořenové bagety

Kořenové bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do vykvašeného prefermentu přidáme zbytek surovin a dobře vymísíme řídké těsto. Hned poté ho vyškrábneme na pomoučený stůl, pomocí stěrky popřekládáme a uložíme kynout…

Bylinkový krém

Bylinkový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na lžíci másla osmažíme jemně nakrájenou cibulku, přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, petržel a trochu drceného kmínu. Zalijeme polovinou vývaru a uvaříme…

Bahula

30 min

Pivní krkovička s fazolkami

Pivní krkovička s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plátky vykoštěné krkovičky naložíme den předem do pivní marinády. Důkladně promícháme v misce s víčkem.Druhý den oškrábeme brambory, nakrájíme na větší kousky a vložíme…

Marps

90 min

Červený talíř

Červený talíř

Recept ještě nebyl hodnocen 3,4

Ošúpanú cviklu nakrájame na kolieska asi 7-8 mm hrubé. Okrúhlou vykrajovačkou vyrežeme väčší stred (použijeme vykrajovačku na cukroví) tak, aby nám ostalo medzikružie…

tejaja

25 min

Celozrnný chleba se záparou

Celozrnný chleba se záparou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z vykvašeného (a nakynutého) kvásku, zápary, soli, kmínu a hladké mouky vymísíme těsto, které necháme nakynout o polovinu (až 2/3). Je volnější, kyne poměrně rychle…

Guláš z lišek

Guláš z lišek

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme.Po chvilce přidáme očištěné lišky, trošku houbového koření, osolíme,…

RubyRom

75 min

Tečkovaný kváskový chleba

Tečkovaný kváskový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháním kvásku, vody a mouky připravíme rozkvas a necháme ho cca 12-14 hodin kvasit. Záleží na teplotě okolního prostředí i síle vašeho kvásku.K hotovému rozkvasu…

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampiony jsou nejoblíbenější pěstovanou a prodávanou houbou díky své jemné chuti. Přidávají se do omáček, krémových polévek i smažených pokrmů. Tady vám je nabízíme v…

Anna Kocikova

20 min

Hokkaidó v bramborovém hnízdě

Hokkaidó v bramborovém hnízdě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dýním odkrojíme vršek a vydlabeme semínka a "provázky". Maso ochutíme, přidáme vejce, sýr a dýně naplníme a zakryjeme jejich odkrojeným vrškem. Omyté brambory a…

Cibulový bochánek

Cibulový bochánek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z vlažné (nikoliv vařící) vody, droždí a cukru vypracujeme kvásek. Voda nesmí pálit, musíme v ní udržet ruku. Droždí ve vodě rozmíchejme – nejlépe to jde metličkou.…

StefanieB

110 min

Tchýnin Slovenský guláš

Tchýnin Slovenský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájejte na kostky cca 3x3 cm. Cibuli nakrájejte na kostičky. Na sádle restujte cibuli do světle hnědé. Vložte maso a za častého míchání nechte dusit. Přihoďte…

Mama-mia

150 min

1 78 79 80 81 82 83