Koláč s Fidorkovo - karamelovým tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenRozmrazené listové těsto vyválíme na plech tak, aby jsme měli malý rantlík. Tvarohy, smetanu, pudink a cukr vymícháme. Do směsi nalámeme Fidorky a smícháme. Vylijeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 26,67 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 20,00 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 13,33 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 56,67 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rozmrazené listové těsto vyválíme na plech tak, aby jsme měli malý rantlík. Tvarohy, smetanu, pudink a cukr vymícháme. Do směsi nalámeme Fidorky a smícháme. Vylijeme na…
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř