Kompot brusinkový
Kompot hruškový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 416 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,33 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,33 g |
– cukry | 14,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Sedm nejlepších pomazánek pro rychlé večeře: Legendární vajíčková klasika, ale také liptovská s ančovičkami a kapary
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům