Kompot brusinkový
Kompot hruškový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 416 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,33 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,33 g |
– cukry | 14,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více