Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kompot jablečný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie265 kJ /
63 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,35 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,15 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,33 g
– cukry12,67 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dušené zelí

Dušené zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dušené zelí je klasická česká příloha, ideální k pečenému masu nebo bramborovým knedlíkům. Dodá jídlu šťavnatost a charakteristickou chuť. S minimálním úsilím a pár…

Andula

40 min

Štědrovečerní kapr Karla Gotta

Štědrovečerní kapr Karla Gotta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Sušené švestky povaříme a umeleme. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté švestky, mleté ořechy, okořeníme, osolíme a dobře promícháme.Očištěného…

Palačinky na francouzský způsob

Palačinky na francouzský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháme mouku, sůl, sodu. Přidáme mléko, zvlášť ušlehané žloutky s cukrem, nakonec vyšlehané bílky. Z těsta připravíme několik palačinek. Na půlku palačinky dáme tvaroh…

Jablkové koláčky

Jablkové koláčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Velmi rychlo vypracujeme cesto a dame ho na 1 hod. do chaldnicky. Potom ho vyvalkame asi na 3mm a povykrajujeme vacsie kolieska a vystelieme nimi formicky, alebo…