Domácí chai granola
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience smícháme dohromady a pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem ve vyhřáté troubě na 160°C asi 20-25 minut.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 464 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny ingredience smícháme dohromady a pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem ve vyhřáté troubě na 160°C asi 20-25 minut.
Jak zajistit, aby se bramborové knedlíky při vaření nerozpadly: Je nutné použít správnou mouku a vyzkoušet můžeme i trik s octem
Chutě známých politiků: Macron miluje cordon bleu, jídelníček mu ale hlídá manželka
Jak na velikonoční osení? Místo květináče je dejte do skořápky od vajíček. Tady je návod, jak na to!