Moje pikantní utopence
Recept ještě nebyl hodnocenUzeninu nakrájím buď na 1 cm kolečka, nebo 2-3cm čtvrtečky, jak kdo chce, dělám oboje. Nacpu do klasické okurkovky, co se vejde.Lák připravuju tak, že do misky dám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uzeninu nakrájím buď na 1 cm kolečka, nebo 2-3cm čtvrtečky, jak kdo chce, dělám oboje. Nacpu do klasické okurkovky, co se vejde.Lák připravuju tak, že do misky dám…
Kuřecí křidélka osolíme a promícháme s uvedenými surovinami. Necháme alespoň půl hodiny marinovat. Cibuli také osolíme, promícháme s pár kapkami oleje a tandoori…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vymačkanou vinnou klobásu, prudce ji opečeme za stálého míchání a rozmělňování vařečkou.Přidáme najemno nakrájený česnek,…
Naložená cuketa je skvělým způsobem, jak uchovat letní úrodu této oblíbené zeleniny. Díky nálevu si zachová svěží chuť i vůni. Je vhodnou přílohou k masovým pokrmům,…