Srnčí medailonky na ananasu
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěné maso nakrájíme na medailonky, okořeníme všeckým kořením, osolíme, pokapeme olejem, dáme do misky, přikryjeme a necháme odpočinout v lednici nejlépe do druhého…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěné maso nakrájíme na medailonky, okořeníme všeckým kořením, osolíme, pokapeme olejem, dáme do misky, přikryjeme a necháme odpočinout v lednici nejlépe do druhého…
Osobitá chuť zvěřiny dobře vynikne v kombinaci s jemnou smetanovou omáčkou. Z mleté zvěřiny vytvoříme kuličky, které opečeme a poté dusíme ve vývaru. Ten nakonec…
Oba druhy masa nakrájíme na stejně velké kostky. Do hrnce dáme vyškvařit na malé kostky nakrájený uzený špek, do kterého vložíme opéct nahrubo nakrájenou cibuli, mrkev,…
Bažantí maso je velmi jemné a má delikátní chuť. Tu ještě podtrhne lahodná nádivka z vepřového masa a vnitřností. Bažanta s nádivkou obalíme do plátků slaniny a pomalu…
Maso odblaníme, nakrájíme na kostičky a dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet. Na…
Na rozpáleném tuku orestujeme nakrájenou cibuli, houby a maso. Zasypeme kořením, podlijeme smíchaným vínem s vývarem nebo vodou a bujonem a dusíme do měkka. Ideální je…
Kuřecí roládky plněné vaječnými omeletami, ochucené tymiánem a divokým kořením, podávané v jemné omáčce z ostružinové marmelády a červeného vína jsou náročnější na…
Játra jsou levná a velmi lahodná, je ale potřeba zvolit správný postup přípravy. Játra prošpikovaná slaninou, ochucená voňavým divokým kořením a dušená ve víně jsou…