Pečená makrela
Recept ještě nebyl hodnocenPřestože jsou ryby velmi zdravé, konzumace v českých kuchyních pokulhává. Chutným a levným zdrojem jsou například makrely, které skvěle chutnají grilované. Mimo sezónu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,00 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Přestože jsou ryby velmi zdravé, konzumace v českých kuchyních pokulhává. Chutným a levným zdrojem jsou například makrely, které skvěle chutnají grilované. Mimo sezónu…
MasterChef Česko 2022: Sůl nad zlato? Kdepak, v kuchyni se v nouzi dá obejít i bez ní, nahradí ji droždí, česnek i citron
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole
Německá bílá klobása vznikla díky kocovině! Jak tuhle delikatesu uvařit?