Nakládaný balkánský sýr
Recept ještě nebyl hodnocenV našich končinách je nakládání různých pochutin velmi oblíbené. Vyzkoušejte tento snadný recept na nakládaný balkánský sýr. Chuť Středomoří do něj promítnou jak olivy,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V našich končinách je nakládání různých pochutin velmi oblíbené. Vyzkoušejte tento snadný recept na nakládaný balkánský sýr. Chuť Středomoří do něj promítnou jak olivy,…
Rozpálíme grilovací pánev nebo gril. Sýr nakrájíme na hrubší plátky. Lehce poprášíme kořením a grilujeme z obou stran. Podáváme s brusinkami na listovém salátu.
Nachystáme si alobal. Camembert rozkrojíme a na alobal položíme kolečko šunky, na šunku polovinu camembertu. Plátek anglické položíme na sýr a přiklopíme druhou částí…
Do misky vlijeme jednu lžíci oleje, přidáme koření na grilovaný sýr a promícháme. V této směsi pečlivě ze všech stran obalíme Hermelín.Ten pak položíme na kus alobalu,…
Hermelín potřeme olivovým olejem, posypeme kořením na grilovaný sýr, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 15 minut.Mezitím připravíme bagetu,…
Z očištěného celeru nakrájíme 6 plátků cca 0,5 cm hrubých. Hermelín rozkrojíme na 3 plátky. Z celerových plátků vykrojíme kolečka přibližně velká jako sýr. Salám…
Sýr potřeme z obou stran olejem smíchaným s kořením a dozlatova ugrilujeme. Nakrájíme na kostičky nebo trojúhelníčky.Na talířek dáme opraný polníček, přidáme sýr a…
Takto připravené a podávané sýry, jsou velmi oblíbené, pro svou rychlou přípravu. Naložené, jsou ještě lepší. Vytvoříte s nimi velkou parádu, nejen při domácím grilování…
Královna Alžběta II. a princ Filip: Na jejich svatbě se podávala tříchodová snídaně, součástí byla dušená koroptev
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Recept na volné odpoledne: Užijte si relax i rodinnou zábavu