Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření kari Madraské - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 849 kJ /
442 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené8,00 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečená kuřecí stehna na kari

Pečená kuřecí stehna na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Smícháme olej, kari, pepř, sůl, kmín, česnek a pořádně vetřeme do kuřecích stehen. Dáme do pekáče, poklademe cibulí, podlijeme trochou vody, přiklopíme pokličkou a dáme…

Pajaska

60 min

Kuřecí curry

Kuřecí curry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechno nakrájíme a uchystáme na misky, abychom pak jen přidávali do pánve. Konzervy otevřeme, kokosové mléko rozdělíme - do šálku slejeme řídší poloprůhledné mléko,…

Šťavnaté kari zelí

Šťavnaté kari zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi vyškvaříme na proužky nakrájenou slaninu, přidáme mleté maso, rozdělíme jej a opečeme do hněda. Můžeme přidat trochu oleje, pokud slanina nepustí příliš tuku.Po…