Celerové pečené hranolky
Recept ještě nebyl hodnocenVětší celer očistíme. Nakrájíme na hranolky, zakápneme citr.štávou a promícháme s kořením a olejem. Pečeme na pečícím papíru ve vyhřáté troubě asi púl hodiny.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,00 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Větší celer očistíme. Nakrájíme na hranolky, zakápneme citr.štávou a promícháme s kořením a olejem. Pečeme na pečícím papíru ve vyhřáté troubě asi púl hodiny.
Otevírací doba obchodů na státní svátek 28. října: Kde budete mít s nákupem smůlu a kdo bude mít obchod otevřený
Delikatesa z lesa: Vyrazte na lišky! Tyhle houby skvěle chutnají a dokonce mírní i deprese
Kdo je nový MasterChef Česko 2023: Vítěz Honza asi poputuje z vody rovnou do hospody. Jak to změní jeho život?