Králík na medu se zelím
Recept ještě nebyl hodnocenKrálíka si naporcujeme, osolíme a vložíme do pekáče. Česnek očistíme, nakrájíme na plátky a přidáme ke králíkovi. Olej, víno, koření a med smícháme a nalejeme na porce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Králíka si naporcujeme, osolíme a vložíme do pekáče. Česnek očistíme, nakrájíme na plátky a přidáme ke králíkovi. Olej, víno, koření a med smícháme a nalejeme na porce…
Porce králíka dobře očistíme, odblaníme a omyjeme. Maso prošpikujeme stroužky česneku a narovnáme ho do pekáčku. Posypeme kořením na králičí maso, drceným kmínem a solí.…
Maso nakrájíme na menší řízečky, osolíme a opepříme (nenaklepáváme). Na másle rozškvaříme kostičky slaniny a maso na nich opečeme dozlatova z obou stran. Přisypeme…
Králičí stehna položíme na větší čtverec potřený olejem, posypeme kořením, posolíme a popepříme. Stehna obložíme na kolečka pokrájenou bílou částí pórku, na nudličky…
Králíka rozporcujeme na 6 dílů (2x přední běhy,2x zadní běhy,2xhřbet).Maso lehce prošpikujeme(nemusí se),osolíme a posypeme kořenící směsí.Do pekáčku si vložíme králičí…
První tištěná video kuchařka: Vařte tradičně i moderně podle vyzkoušených receptů!
Nakoukněte do nejluxusnějšího fastfoodu na světě. McDonald’s v Římě bojoval proti odpůrcům, dnes je turistickou atrakcí
Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními