Letní salát s tuňákem
Recept ještě nebyl hodnocenSvěží salát z rajčat, paprik, ledového salátu, celeru a dalších surovin je propojen chutí olivového oleje a aromatického koření. K salátu přidejte tuňáka z konzervy,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Svěží salát z rajčat, paprik, ledového salátu, celeru a dalších surovin je propojen chutí olivového oleje a aromatického koření. K salátu přidejte tuňáka z konzervy,…
Uvaříme těstoviny, nejlepší jsou Panzani, na skus. Přidáme pokrájená rajčata, cibuli, kukuřičku. Uděláme zálivku z oliv. oleje, jablečného octa a koření na zálivku …
Rajčata, okurku a cibuli nakrájíme na kolečka. Okurku a rajče naskládáme na talíř, přidáme olivy, cibuli a pažitku. Posypeme kořením, pokapeme olejem, octem a můžeme…
Těstoviny uvaříme dle návodu. Po uvaření scedíme a necháme vychladnout. Během vaření těstovin očistíme zeleninu a nakrájíme do misky. Červenou papriku zbavíme jadřince…