Pikantní žebírka
Recept ještě nebyl hodnocenŽebírka dáme do hrnce a zalejeme studenou vodou, přidáme lžíci soli, celou oloupanou cibuli, pepř, nové koření a vlejeme trochu červeného vinného octa. Dáme na plotnu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 339 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,00 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žebírka dáme do hrnce a zalejeme studenou vodou, přidáme lžíci soli, celou oloupanou cibuli, pepř, nové koření a vlejeme trochu červeného vinného octa. Dáme na plotnu a…
Krůtí prsa nakrájíme na nugety, osolíme a v půl deci oleje rozmícháme přiměřené množství koření ( dle chuti) a vetřeme do nakrájeného krůtího masa.Dáme odležet do…
Kuřecí prsa nakrájíme na širší nudle (nugety), osolíme, a vetřeme v oleji rozmíchané koření Kotányi žebírka a necháme odležet, nejlépe do druhého dne. Hrášek (celé lusky…
Nafoukané trubičky: Nadýchané kremrole jsou luxusním zákuskem, který si můžete připravit i doma
Párek v rohlíku by bez ní nebyl to pravé. Víte, co má hořčice společného s ředkvičkou?
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce