Krůtí bylinková játra s porkem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience kromě porku, oleje a soli smícháme. Krůtí játra očistíme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do směsi koření. Necháme odpočinout aspoň 1 hodinu. Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny ingredience kromě porku, oleje a soli smícháme. Krůtí játra očistíme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do směsi koření. Necháme odpočinout aspoň 1 hodinu. Na…
Lilek nakrájíme na podélné tenoučké plátky, které posolíme a necháme asi půl hodiny vypotit.Poté je opláchneme, dobře osušíme, potřeme olejem a ugrilujeme.Připravené…
Špagety uvařte do měkka.Do mixéru vložte očištěné avokádo a všechny zbylé ingredience na omáčku (cottage, špenát, lahůdkové droždí, olivový olej, šťávu z citrónu, koření…
Sterilizovanú kapiu nakrájame na malé kocky.Premiešame kapiu, jogurt, lístky oregana a pretlak a rozdelíme na 2 taniere.Navrch rozložíme na štvrtiny narezané uvarené…
Krůtí prso nakrájíme na plátky a naložíme nejlépe pár hodin předem do marinádyMarináda: smícháme olivový olej s kořením, solí a pepřem.Salát připravíme smícháním…
Na kapce olivového oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme a opepříme. Pdlijeme troškou vody a dále podlíváme mlékem a vínem. Přimícháme…
troubu rozehřejeme na 180°C. Vývar přiveďte k varu. Do vroucího vývaru pomale vmíchávejte polentu. Za stálého míchání vařte 3 min. Poté odstavte z ohně a vmíchejte…
Mouku prosijeme na vál, přidáme droždí, cukr, sůl, vodu, mléko a olivový olej. Ze surovin zpracujeme těsto, které necháme 30 minut kynout. Z vykynutého těsta na…
Brambory najemno nastrouháme a vymačkáme z nich tekutinu. Přidáme vajíčka, česnek utřený se solí, sůl, oregano, mléko a tolik strouhanky, aby vzniklo těsto jako na…
Brambory najemno nastrouháme a vymačkáme z nich tekutinu. Přidáme vajíčka, česnek utřený se solí, sůl, oregano, mléko a tolik strouhanky, aby vzniklo těsto jako na…
Do mléka zamícháme sušené droždí a cukr. Necháme v teple vzejít. Do DP dáme vodu, sůl, olej, mouku a nakonec oživlé droždí. Dáme program těsto. Hotové vykynuté vyndáme…
Troubu si zapneme na 200°C.Z nastrouhané cukety se pokusíme vymačkat co nejvíce vody. Nejlépe to jde přes plátno. A pak ji smícháme dohromady se všemi ostatními…
Z mouky, podmáslí, soli a sody vypracujeme hladké těsto. Je to rychlé a jednoduché. Necháme krátce odpočinout a mezitím připravíme suroviny na oblohu.Těsto vypracujeme…
Rychlá a takřka bezpracná večeře, to je sen každého, kdo nechce trávit v kuchyni zbytečný čas. Základ tvoří těsto z podmáslí a nahoru si každý může dát to, co má rád.…
Příprava pro pomalý hrnec. Tato verze je pro pomalý hrnec, ve kterém je možná příprava na sporáku. Pokud máte typ který na toto není určen, připravte si základ na pánvi…
Na oleji zlehka orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný česnek. Přidáme mix koření, promícháme. Přisypeme pohanku a všechno společně chvíli restujeme. Zalijeme…
Bramborové gnocchi jsou jednoduché na přípravu a navíc se s nimi dá skvěle experimentovat, protože se hodí k zelenině, masu a dají se jíst dokonce i na sladko.…
Vepřovou kotletu postupně ořezávejte dokola, aby vám vznikl velký plát, který postupně naplníte (omlouvám se, pokud z popisu nechápete postup, slibuji, že ho příště…
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…
Obliba mořských plodů i v našich končinách bez moře stoupá. A krevety jsou nejoblíbenější. Mají ohromnou výhodu a tím je jejich blesková příprava. Přitom jsou velmi…
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a rozkrojíme na plátek. Osolíme, opepříme, posypeme oregánem a zakápneme šťávou z citronu.Na jednu půlku…
Někdy přijdou vhod velmi jednoduché pokrmy a tyto zapečené špagety patří mezi ně. S minimálním úsilím připravíte oběd a nebo večeři.
Záviny z listového těsta můžeme připravit naslano i sladko a naplnit je podle své chuti. Vyzkoušejte tuto kombinaci restovaných žampionů, pórku a kari koření a uvidíte,…
Máte rádi jídla z jednoho hrnce, kde se tak úžasně propojí všechny chutě? Kdo by také ne. Skvělým příkladem jsou tyto fazole promíchané s cizrnou doplněné opečenou…