"Rumcajsova" pánev
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a opékáme, dokud maso nezesvětlá (opeče se ), přidáme proužky papriky, kostky rajčat, osolíme a přidáme koření.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 339 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,00 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a opékáme, dokud maso nezesvětlá (opeče se ), přidáme proužky papriky, kostky rajčat, osolíme a přidáme koření.…
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Legendární Café Imperial: Jak šel čas s kavárnou, kde se točil film Kristián a vzduchem někdy létaly koblihy
Rychlé recepty na vánoční cukroví, které stihnete upéct i těsně před Štědrým dnem