Korpus ořechový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Dort k promoci ( Inspirace)
Recept ještě nebyl hodnocenPo upečení a vychladnutí, naplníme, potáhneme, dozdobíme.
Ve dvou srdcích jedna velká láska!!
Recept ještě nebyl hodnocenkorpus promažeme krémem, potřeme vršek a potáhneme marcipánem a zdobíme a hrajeme si...
Dort vnučce k narozeninám
Recept ještě nebyl hodnocenTmavý korpus překrojený, bílkový celý. Spodní tmavý spojený karamelovým krémem s bílkovým korpusem, na to kávový krém, nahoru tmavý korpus. Celý povrch natřu tence…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více