Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme, odblaníme, vložíme vcelku do marinády z 2dcl vína, balsamica, soli, pepře a drceného jalovce a marinujeme minimálně 24hod. v lednici. Poté přendáme vše i s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 361 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso omyjeme, odblaníme, vložíme vcelku do marinády z 2dcl vína, balsamica, soli, pepře a drceného jalovce a marinujeme minimálně 24hod. v lednici. Poté přendáme vše i s…
Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, potřeme olejem, okořeníme (Divočina, kůra), osolíme a spolu s větvičkou rozmarýnu necháme přikryté v lednici odpočinou cca 24 hod. …
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolená žebírka která ze všech stran osmahneme, přidáme 200 ml vývaru a necháme dusit. Až začnou žebírka měknout…