Divočák: Kotletky na rajčatovém sosíku
Recept ještě nebyl hodnocenKotlety nakrájíme ne na příliš slabé plátky a naklepeme hranou nože. Osolíme, opepříme a dáme asi na 12 minut do chladna.Rozehřejeme sádlo, na které dáme plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 753 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,60 g |
– nasycené | 2,77 g |
– nenasycené | 7,68 g |
–– mononenasycené | 4,44 g |
–– polynenasycené | 3,24 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kotlety nakrájíme ne na příliš slabé plátky a naklepeme hranou nože. Osolíme, opepříme a dáme asi na 12 minut do chladna.Rozehřejeme sádlo, na které dáme plátky…
Kotletu nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme, opepříme.Z vajec, solamylu, Magi, hořčice a namačkaného česneku vymícháme marinádu, do které medailonky naložíme. …
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky
Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého
Josef Maršálek připravil sladké mrkvánky z Vysočiny: Přidejte do nich i trochu pepře, doladí to chuť, radí cukrář