Zapečené smetanovo - sýrové těstoviny
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si podle návodu uvaříme zvolený druh těstovin. V míse smícháme smetanu s vejcem, osolíme, přidáme tavené sýry a nastrouhaný Eidam. Vše důkladně promícháme. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 491 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,60 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si podle návodu uvaříme zvolený druh těstovin. V míse smícháme smetanu s vejcem, osolíme, přidáme tavené sýry a nastrouhaný Eidam. Vše důkladně promícháme. …
Veku rozřízneme v půlce, vydlabem (vydlabané vložíme do misky) přidáme pomazánkové máslo, rozkrájenou cibuli, vejce, salám rozetřený česnek, nebo bylinkovo – česnekové…
Vejce uvaříme, krabí tyčky zalijeme horkou vodou z varné konve. Máslo vyšleháme s teplým žloutkem do pěny. Přidáme smetanito, nastrouhaný tvrdý sýr a pomazánkové máslo…
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Jablko na chlebu: Výtečné variace jablka v pomazánce, čatní, povidlech nebo ve slané verzi se sýrem si zamilujete