Slaninové krekry
Recept ještě nebyl hodnocenPředehřejeme troubu na 180°C. Krekry vyskládáme na plech vystlaný pečícím papírem, slaninu nakrájíme na třetiny a každý kousek protáhneme talířkem, na kterém je nasypaný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Předehřejeme troubu na 180°C. Krekry vyskládáme na plech vystlaný pečícím papírem, slaninu nakrájíme na třetiny a každý kousek protáhneme talířkem, na kterém je nasypaný…
Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. vyšleháme společně s taveným sýrem a sardelovou pastou. Nakonec přidáme půl svazku posekané petrželky. Pěnu dáme do…
Utřete změklé máslo se žloutkem a promíchejte s rozdrcenými krekry. Natlačte směs do šesti až osmi muffinových formiček - zhruba centimetr vysoko a dejte do trouby…
Pár snítek bylinek odložíme na zdobení, zbytek nasekáme a smícháme se žervé. Na každý plátek šunky uložíme plátek sýra, potřeme umíchanou hmotou a opatrně srolujeme.…
Hodiny: Z toustového chleba pomocí kulatého tvořítka nebo sklenice vykrojíme tři kolečka. První dvě kolečka namažeme bylinkovým tvarohem, dáme na sebe a přikryjeme…
Najemno nadrcene krekry, kuru z citronu, petrzelku, prolisovany cesnek, maslo a pepr dame do kuchynskeho robotu a pomoci nozu rozmixujeme. Kureci prsa rozporcujeme na…
Papriky omyjeme, odkrojíme jim stopky a zbavíme semínek.Dužinu poté nakrájíme na drobné kostičky.Bylinky opláchneme, zlehka osušíme a nasekáme najemno.Do mísy dáme…
Hubněte pomocí sedativ nebo s tasemnicí v břiše! Nejšílenější diety světa, které opravdu existují
K čemu může být dobrý hazard? To nejlíp věděl hrabě ze Sandwiche
Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování