Marinovaný kuřecí steak
Recept ještě nebyl hodnocenJestli máte chuť na kuřecí maso, vyzkoušejte tyto řízky naložené ve skvělé, svěží marinádě. Jemná chuť smetany a balsamica je v marinádě skvěle vyvážená pikantností…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jestli máte chuť na kuřecí maso, vyzkoušejte tyto řízky naložené ve skvělé, svěží marinádě. Jemná chuť smetany a balsamica je v marinádě skvěle vyvážená pikantností…
Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme, dáme do pekáče. Stehno si prošpikujeme slaninou. Všechny ingredience na marinádu si řádně promícháme a nalijeme do pekáče na maso,…
1/Do misky si připravíme nejdříve směs na zálivku: 1 ČL solamylu, 2-3 PL sojové omáčky,1 ČL kečupu, cca 150 ml vývaru,sůl 2/Houby,které máme vyndané z mrazáku…
Zapečené špecle s kuřecím masem a zeleninou jsou chutným a výživným pokrmem, který spojuje německou tradici se svěžestí čerstvých surovin. Tento recept kombinuje měkké…
Smícháme měkký odtučněný tvaroh, pomazánkové máslo s pažitkou, drcený losos odkapaný od oleje s nastrouhanou /jemně pokrájenou paprikou /a lžičkou feferonového krému.…
Listy umyjeme, povaríme vo vode - asi 1 minútu. Vždy som chytila cca 15-20 ks naraz a ponorila, varechou pridŕžala pod hladinou. Vyberieme, necháme odkvapkať a…
Listy umyjeme, povaríme vo vode - asi 1 minútu. Vždy som chytila cca 15-20 ks naraz a ponorila, varechou pridŕžala pod hladinou. Vyberieme, necháme odkvapkať a…
V misce smícháme med, olej, feferonkový krém, nasekané bylinky. Cibuli, česnek oloupeme a nakrájíme. Řapík omyjeme, nakrájíme na špalíky, rajčátka překrojíme napůl. …
Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť. Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno…
Na olej dáme pokrájanú slaninu vytopiť, pridáme pokrájanú cibuľu, smažíme. Zasypeme mletou paprikou, pridáme huby, soľ, čierne korenie, feferónkový a paprikový krém,…
Fazuľu preberieme, umyjeme, necháme nabobtnať do druhého dňa. Dáme variť, vhodíme bobkový list. Ku koncu varu pridáme pokrájanú mrkvu a soľ. Dovaríme, scedíme. Na…
Nejdříve připravíme marinádu a to tak, že všechny ingredience smícháme. Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky. Dáme do marinády a řádně promícháme, necháme v chladu…
Cestoviny uvaríme v slanej vode. Na olej dáme pokrájanú cibuľu, restujeme, po chvíli prihodíme na plátky nakrájaný cesnak, necháme zavoňať, pridáme pokrájané ošúpané…
Vepřová játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na větší kousky. Vedle v misce si připravíme pikantní ostrou směs. Smícháme dijonskou hořčici s feferonovým krémem, …
Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli do zlatova, přidáme pokrájené srdce promíchané s hořčicí a česnekovou soli, orestujeme na větším plameni a přikryté - bez podlévání …
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. V pánvi se rozehřejeme olej přidáme cibuli a necháme restovat. Do orestované cibule přidáme česnek a nakrájenou chilli…
Krkovici zlehka naklepeme, potřeme olejem, zakápneme worcesterem, osolíme a opepříme. Dáme na hodinu odležet. Papriky, cibuli, šunku a okurky nakrájíme na nudličky. …
Na rozpáleném oleji restujeme pokrájenou cibulku, proužky anglické slaniny a kolečka pokrájené klobásky.Při restování přidáme feferonkový krém, zamícháme a vše pak…
Párky nařízneme, ne však úplně a vytřeme feferónovým krémem, nebo hořčicí,vložíme pak i kousek pórku nebo cibulek, proužky zelené papriky a vsypeme strouhaný sýr. Ze…
Tento pokrm kombinuje šťavnaté mleté maso s aromatickým kořením a jemnou pikantností, která dodává klasickým špagetám nový rozměr. Ideální jako sytý hlavní chod, který…
Pampeliškový med krok za krokem: Zvládnete ho levou zadní, důležité je nasbírat správné květy, pak už stačí jen cukr
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu