Kapustové závitky s paprikovým krémem a rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenKapustové listy očistíme a spaříme vařící vodou. Mleté maso osolíme a opepříme. Na změklé listy rozdělíme maso a zavineme do závitků. Na dno zapékací misky dáme trošku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kapustové listy očistíme a spaříme vařící vodou. Mleté maso osolíme a opepříme. Na změklé listy rozdělíme maso a zavineme do závitků. Na dno zapékací misky dáme trošku…
Na olej dáme pokrájanú slaninu vytopiť, pridáme pokrájanú cibuľu, smažíme. Zasypeme mletou paprikou, pridáme huby, soľ, čierne korenie, feferónkový a paprikový krém,…
Celer i sýr nastrouháme, cibulku s natí si pokrájíme. Všechny uvedené suroviny pak zamícháme a přidáme podle hustoty i pivo, vše okořeníme a mažeme na chleba, aneb…
Na oleji speníme drobne pokrájanú cibuľu, prihodíme pokrájaný cesnak, zasypeme mletou paprikou. Do základu dáme pokrájané huby, osolíme, okoreníme, varíme cca 15 min.,…
Kuřecí prsa rozřízneme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme bohatě paprikovou pastou – krémem. Zamotáme každé prso do miniroládky a převážeme nití, aby si…
Uvaříme si vejce natvrdo. Nahrubo nastrouhanou kedlubnu a šunku smícháme s tvarohem, paprikovým krémem, vychladlými uvařenými - nahrubo nastrouhanými vejci. Vše dobře…
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Nakrájené cibule osmahneme v hlubší pečící nádobě na sádle do světle zlaté barvy.Přidáme pokrájená odblaněná játra, slezinu,…
Název Habanero je odvozen ze španělského pojmenování Havany. Jedná se o jednu z nejpálivějších paprik. Z namletých plodů pak připravíte široce využitelnou chilli pastu.
Filety po rozmrazení osolíme a z vnější strany (tam kde byla původně kůže), lehce potřeme troškou paprikového krému.Tím nám vznikne krásná červená strana filetu.Do…
Červenou papriku pokrájíme na kolečka, slaninu na tenké plátky. Kuřecí prsní řízky omyjeme a osušíme, ale nenaklepáváme. Každý prsní řízek nařízneme tak, aby v něm…
Proč je nutné připravit gril na sezonu a co dělat, abyste místo skvělé grilovačky neměli ostudu
Borůvkobraní 2022: Soutěž jedlíků, borůvkový likér i akce Pepy Nemravy aneb 10 kulinárních zastavení, která by vám neměla uniknout
Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané