Křenová omáčka s hovězím masem
Recept ještě nebyl hodnocenKřenová omáčka je rychlá, zdravá, chutná a navzdory použitým dražším surovinám je ve výsledku levná. Jako tradiční přílohu podáváme houskový nebo karlovarský knedlík,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 413 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Křenová omáčka je rychlá, zdravá, chutná a navzdory použitým dražším surovinám je ve výsledku levná. Jako tradiční přílohu podáváme houskový nebo karlovarský knedlík,…
Do očištěného a osušeného masa delším, úzkým nožem vytvoříme přes celou délku masa otvory. Do jednoho vsuneme celou mrkev a do zbývajících špalíčky špeku.Maso pro lepší…
Na lyžici oleja pražíme 5 min šampiňónky s rascou.Z vajec vyberieme žĺtky a vymiešame ich s chrenom, pár kvapkami oleja a citrónovej šťavy.Avokádo rozrežeme a vyberieme…
Vajíčka uvaríme natvrdo.V troške osolenej vody povaríme nakrájané fazuľky asi 10 min. Ak treba, scedíme a necháme vychladnúť.Olej, ocot, kornie a soľ premiešame a spolu…