Šťavnaté řízky z trouby
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnaté kuřecí řízky obalené v křupavém obalu máme rádi skoro všichni. Tentokrát je místo strouhanky obalíme v drcených kukuřičných lupíncích a zvolíme zdravější způsob…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 976 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 16,67 g |
– nasycené | 5,83 g |
– nenasycené | 10,83 g |
–– mononenasycené | 9,17 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,83 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Šťavnaté kuřecí řízky obalené v křupavém obalu máme rádi skoro všichni. Tentokrát je místo strouhanky obalíme v drcených kukuřičných lupíncích a zvolíme zdravější způsob…
Brambory na kostky uvaříme v osolené vodě. Přidáme majoránku a sádlo. Oddělíme si z křepelčích vajec žloutky a bílek smíchaný s normálním vajíčkem vmícháme do polévky.…
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva