Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krev vepřová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 724 kJ /
412 kcal
Bílkoviny97,00 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,40 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,70 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,00 g
Sacharidy0,60 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jelítka

Jelítka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kroupová jelítka jsou tradiční dobrota patřící k masopustu. Jejich příprava není tak složitá, jak se zdá. Výsledkem jsou masovo kroupové kořením vonící jelítka, která si…

pavelk

60 min

Terlouka (černá polévka)

Terlouka (černá polévka)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřovou hlavu uvaříme ve vodě se solí a pepřem, maso obereme (část na talíř s chlebem, zbytek přijde pokrájet do polévky).Zvlášť ve vodě uvaříme kroupy, pak je…