Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krk jehněčí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie474 kJ /
113 kcal
Bílkoviny18,90 g
– z toho živočišné bílkoviny18,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,20 g
– nasycené2,05 g
– nenasycené1,47 g
–– mononenasycené1,32 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Vařený jehněčí krk v zelenině

Vařený jehněčí krk v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit. Po 45 minutách…

Jehněčí krkovička na koření

Jehněčí krkovička na koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z prísad na marinádu vymiešame pastu a dôkladne ňou potrieme celé mäso. Dáme do pekáča, zakryjeme a uložíme do chladu na noc.Na druhý deň vyberieme a dáme piecť do rúry…

tejaja

120 min

Naposledy jste si prohlédli