Kuřecí vývar z PH
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 691 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 3,01 g |
– nenasycené | 8,20 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového…
1. Kuřecí krky společně se zeleninou a kořením povaříme asi 1 hodinu. 2. Vývar přecedíme, mrkev a petržel nakrájíme na kolečka, celer na kostičky. 3. Máslo…
Z kuřecích drobů můžete vykouzlit skvělou a sytou polévku, která poslouží jako první jídlo při nedělním obědu. Kuřecí polévka je silná a plná zeleniny, hodí se tak do…
Do kastrolu dáme vařit vodu, postupně přidáváme ještě do studené vody kuřecí krky, oloupanou mrkev, celer, petržel, celou oloupanou cibuli, celé oloupané stroužky…
Očištěné masitější kuřecí krky a očištěná játra smícháme se lžící čerstvě nastrouhaného zázvoru, česneku, sojové omáčky a dáme do zapékací mísy vymazané olejem společně…
V hlubší nádobě rozpálíme olej a kuřecí maso na něm opečeme. Vyndáme a dáme stranou. Do výpeku dáme nastrouhanou cibuli, mrkev, celer a opečeme také dozlatova. Zalijeme…
Hebká a krémová dýňová polévka je jedním z oblíbených podzimních jídel. Aby chuť dýně opravdu vynikla, pečeme ji nejprve spolu s česnekem v troubě. Hotovou polévku…
Žaludky uvařit v tlakovém hrnci (1 litr vody, sůl, bobkový list, celý pepř, příp. kosti, krky, odřezky kuřecího i jiného masa)- cca 30 minut. V hrnci na polévku…
MasterChef Česko 2022: Sůl nad zlato? Kdepak, v kuchyni se v nouzi dá obejít i bez ní, nahradí ji droždí, česnek i citron
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole
Německá bílá klobása vznikla díky kocovině! Jak tuhle delikatesu uvařit?