Srnčí krk na česneku
Recept ještě nebyl hodnocenMaso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 318 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř