Krk kuřecí
Krk telecí - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 465 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 1,45 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,41 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu
Elixír zdraví: Dejte si borůvky! Posílíte svoji imunitu a možná i omládnete
Bramboráky s nivou: Rozteklý sýr jim dodá lehkou pikantnost, čerstvé bylinky pak jemnou vůni