Tvarohovo-jogurtová zebra
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny až na kakao smícháme a rozmixujeme na krém. Půlku této směsi přelijeme do misky a smícháme s kakaem. Nejdříve dáme lžíci světlého krému, na něj dáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny až na kakao smícháme a rozmixujeme na krém. Půlku této směsi přelijeme do misky a smícháme s kakaem. Nejdříve dáme lžíci světlého krému, na něj dáme…
Prostřeno bude tento týden plné mezinárodních chutí. Víte, jak připravit profiterolky?
Šéfkuchař Přemek Forejt dnes představil nové burgery: Mekáče miluju a nenašel jsem na nich žádnou chybu, řekl při tom
Segedín s domácím knedlíkem: Papriku přidejte ve správnou chvíli a hotové jídlo nechte uležet