Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krupy pohankové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 607 kJ /
384 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,60 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy78,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Bláznivá variace na pohankové téma

Bláznivá variace na pohankové téma

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na trošce oleje opečeme nakrájenou cibuli, přidáme pohanku, krátce opražíme a zalijeme vodou, přidáme bujon a lžičku čerstvého zázvoru. Přiklopíme pokličkou a necháme…

blikni

20 min