Salát z mangoldu
Recept ještě nebyl hodnocenMangold umyjeme, pokrájame, vrátane stoniek. Tak isto mladú cibuľu a stonkový zeler.Do smotany vmiešame pretlačený cesnak, menšiu hrsť pažítky, soľ, korenie a prelejeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mangold umyjeme, pokrájame, vrátane stoniek. Tak isto mladú cibuľu a stonkový zeler.Do smotany vmiešame pretlačený cesnak, menšiu hrsť pažítky, soľ, korenie a prelejeme…
Kmínová polévka je jednoduchá na přípravu a osvědčená už od dob našich prababiček. Připravíme ji s cuketou a dochutíme libečkem a kurkumou. Díky rozšlehaným vejcím a…
Kompletní menu získáte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Smažená mořská štika s cibulovým pyré jako hlavní chod je delikátní. Při přípravě pyré zároveň…
Česnečka je polévka, která tělo zahřeje a zároveň nás postaví na nohy. Připravíme ji z vepřového vývaru, s bramborami a opečenými krutonky z chleba. Část uvařeného masa…
Předehřejeme troubu na 220 °C. Na plech dáme na malé růžičky rozebraný květák. Pokapeme ho olejem a poprášíme paprikou. Promícháme a přidáme oloupaný česnek. Za…
Vejce v rendlíku zalijte vodou tak, aby byla ponořená, přiveďte k varu. Vařte přesně 6 minut, slijte, zchlaďte a oloupejte.Zelí najemno nakrájejte, dejte do mísy,…
V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu a chvíli ji restujeme. Zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí zeleniny.Polévku…
Pokud máte rádi zeleninové polévky, určitě vyzkoušejte tento jemný kedlubnový krém. Je výtečným obědem i večeří. Navíc tak snadno zužitkujete i vzrostlejší či starší…
Mezi první jarní zeleninu patří kedlubny, které mají spoustu různých využití v kuchyni. Připravit z nich můžete rychlou mléčnou polévku, která příjemně zahřeje a dobře…
Vydatná krémová polévka, zdravě zahuštěná rozmixovanou zeleninou. Je velmi snadná na přípravu a zvládne jí i začátečník. Množství koření a chilli si upravíte dle své…
Podzimní sychravé dny se pomalu blíží a talíř teplé dýňové polévky zajisté přijde vhod. Polévka lehce nasládlé chuti se v posledních letech stává víc a víc oblíbenější.…
Lišky patří mezi tradiční a oblíbené druhy hub. Mají velice typickou vůni a lehce kořeněnou chuť. My je s tímto receptem můžeme snadno zakomponovat do lahodné cibulové…
Pokud je na vás kapr příliš aromatický, uvařte si štědrovečerní polévku z okouna. Má jemné, ale pevné maso a do polévky se skvěle hodí. Libeček, je stejně jako všude…
Tato rychlá a výrazná polévka, je ideální pro podzimní nebo zimní dny, kdy potřebujete zahřát, posílit tělo a dodat mu energii. Hotová v hrnečku je za pár minut.…