Krémová cuketová polévka s romadurem
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji orestujeme rychle česnek nakrájený na drobno, vhodíme nakrájenou cuketu a restujeme asi 10 minut na mírném ohni. Přisypeme oloupané a nakrájené brambory,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oleji orestujeme rychle česnek nakrájený na drobno, vhodíme nakrájenou cuketu a restujeme asi 10 minut na mírném ohni. Přisypeme oloupané a nakrájené brambory,…
Rajčata omyjeme a nakrájíme. Kdo chce, může spařit horkou vodou a oloupat, já nechala celé. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme.Na másle s olejem orestujeme…
Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Stejně tak mrkev očistíme a nakrájíme na malé kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a nakrájíme na…
Kompletní menu získáte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Smažená mořská štika s cibulovým pyré jako hlavní chod je delikátní. Při přípravě pyré zároveň…
Vejce v rendlíku zalijte vodou tak, aby byla ponořená, přiveďte k varu. Vařte přesně 6 minut, slijte, zchlaďte a oloupejte.Zelí najemno nakrájejte, dejte do mísy,…
Zdravá pampeliška má v kuchyni mnoho využití. Z listů pampelišky, chleba a vývaru můžeme připravit tuto dobrou polévku, která je díky smetaně krásně jemná. Podáváme ji…
V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu a chvíli ji restujeme. Zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí zeleniny.Polévku…
Mezi první jarní zeleninu patří kedlubny, které mají spoustu různých využití v kuchyni. Připravit z nich můžete rychlou mléčnou polévku, která příjemně zahřeje a dobře…
Rajčata, ke kterým skvěle ladí bazalka, nejvíce ovlivní výslednou podobu skvělé letní zeleninové polévky. Krémová konzistence pak vyloženě vybízí k závěrečnému dochucení…
Podzimní sychravé dny se pomalu blíží a talíř teplé dýňové polévky zajisté přijde vhod. Polévka lehce nasládlé chuti se v posledních letech stává víc a víc oblíbenější.…
Bramborové škvarkové placky božsky chutnají, jsou rychlé a snadné. Báječnou šťavnatost i vůni dodají škvarky
Pečený květák pětkrát jinak: Dejte si ho smetanový, po indicku nebo se slaninou!
Milujete brambůrky? Vyrobte si jejich zdravou variantu! Výborné jsou celerové nebo polentové