Marinované portobello s polentovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenKlobouky očistěte, ingredience na marinádu smíchejte a nalijte do sáčku či krabičky. Vložte houby, promněte a dejte marinovat do lednice. Teoreticky by mohlo stačit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 632 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 1,75 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 82,50 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Klobouky očistěte, ingredience na marinádu smíchejte a nalijte do sáčku či krabičky. Vložte houby, promněte a dejte marinovat do lednice. Teoreticky by mohlo stačit…
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Legendární Café Imperial: Jak šel čas s kavárnou, kde se točil film Kristián a vzduchem někdy létaly koblihy
Rychlé recepty na vánoční cukroví, které stihnete upéct i těsně před Štědrým dnem