Jarní kuřátko plněné špenátovou nádivkou
Recept ještě nebyl hodnocenDozlatova upečené kuřátko se skvěle hodí na jarní sváteční stůl. Naplníme ho špenátovou nádivkou a podáváme se sladkými karotkami glazovanými s medem a opečenými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 528 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,20 g |
– nasycené | 2,65 g |
– nenasycené | 5,99 g |
–– mononenasycené | 4,29 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dozlatova upečené kuřátko se skvěle hodí na jarní sváteční stůl. Naplníme ho špenátovou nádivkou a podáváme se sladkými karotkami glazovanými s medem a opečenými…
Nejprve si uděláme marinádu. Do větší misky si dáme všechny suroviny na marinádu a promícháme. Osolené a opepřené maso v něm marinujeme několik hodin. Před vložením jsem…
Doslova perfektním jarním receptem jsou kuřátka plněná nádivkou, obalená ve slanině, podávaná s petrželovými brambory. Opravdu sytý sváteční oběd si svojí chutí podmaní…
Japonské sushi a hry: Co jedí sportovci v Tokiu na letošní olympiádě a co naopak jíst nesmějí?
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
Jak provonět domov přírodní cestou: 4 snadné recepty pro příjemnější bydlení