Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květ muškátový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Obrácené hruškové muffiny

Obrácené hruškové muffiny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Z každé omyté hrušky nakrájíme v nejširší části kolečka, silná cca 1 cm a dáme je na dno formiček na muffiny, které jsme vymazali máslem.Pokapame javorovým sirupem a…

Drožďová polévka s nočky

Drožďová polévka s nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Olej s máslem rozehřejeme a necháme na něm zesklovatět oloupanou a drobně nakrájenou cibuli. Přidáme rozdrobené droždí. Za stálého míchání ho necháme rozpustit a znovu…

Pizza Vegetariana jednoduše

Pizza Vegetariana jednoduše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

1. Do mísy nakrájíme na kostky papriky a rajčata, přistrouháme cuketu. Vzniklou směs ochutíme kořením a osolíme. 2. Listové těsto s trochou mouky rozválíme na plech a…

Velikonoční sekanice neboli nádivka

Velikonoční sekanice neboli nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na velikonoční stůl patří i tradiční staročeská pochoutka - do zlatova upečená nadýchaná nádivka plná uzeného masa a zelených kopřiv. Na přípravu budeme potřebovat…

Nadja

55 min

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční velikonoční sekaná je symbolem konce půstu a počátku hodování. Nesmí v ní chybět různé druhy masa, pečivo, koření a vajíčka. V této sekané tak najdeme kromě…

Bramboráčky s houbovačkou

Bramboráčky s houbovačkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupané brambory nastrouháme do mísy na středně velkých slzách struhadla. Přidáme vejce, jemně pokrájenou slaninu, nastrouhaný česnek, koření, sůl dle chuti a vše dobře…

Sváteční nádivka ve tvaru srdce

Sváteční nádivka ve tvaru srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme provlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…

Ivace64

80 min

Lišky ve volském oku

Lišky ve volském oku

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Připravujeme porci pro každého zvlášť. Na tuku zpěníme cibulku a vložíme lišky – větší přepůlíme, menší necháme vcelku. Kromě květu okořeníme a dusíme do měkka pod…

1 19 20 21 22 23